2019-09-16 12:24:09• hírek • Szatmár.ro

Megnyílt a város legmenőbb kávézója! Hol? Az Autonet Importnál!

Nagy lelkesedéssel vették birtokukba az Autonet Import irodai dolgozói az emeleti részen kialakított kávé és teasarkukat, amely egyedülálló kezdeményezésnek számít városunkban, ami a cégek HR juttatási palettáját illeti. Az „A Black Coffe&Tea Corner” névre keresztelt kávé és teasarokban képzett kávébarista szakember készíti a dolgozóknak díjmentesen a kávékülönlegességeket, ugyanakkor 12 féle minőségi teából készíthetik el italaikat a teakedvelők.


Az új HR juttatás egyhetes bevezetése óta nagy sikernek örvend, a kávébarista szakember több mint 300 forró italt készít el naponta, hogy a csapattagok friss lendülettel és jókedvvel kezdjék munkanapjukat. A koncepció megálmodói nem bízták a véletlenre a kávé minőségének a kérdését sem: saját kávé-blend
készült, arabica és robusta megfelelő házasításából, amit hetente kapnak, frissen, Kolozsvár legprofibb kávépörköldéjéből.

 

A bevezetés mellett nagy hangsúly került a környezettudatosságra is, ugyanis valamennyi irodai dolgozó névre szóló kávés- és teás kerámiacsuprot kapott ajándékba, ezzel egyidőben pedig beszüntették az egyszerhasználatos műanyagpoharakat az irodákban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: